header-image

Μια άλλη μεταναστευτική πολιτική είναι εφικτή!

Η εκδήλωση έχει ολοκληρωθεί.

Moving Cities

icon-search Μεγέθυνση αφίσας
Moving Cities
21 Οκτωβρίου 2021

Στις 21 Οκτωβρίου 2021 θα ξεκινήσει η λειτουργία της διαδικτυακής πλατφόρμας μας «Moving Cities»: μιας χαρτογράφησης που δείχνει ότι πάνω από 700 πόλεις σε όλη την Ευρώπη υποστηρίζουν μεταναστευτικές πολιτικές

με γνώμονα την αλληλεγγύη και μας παρέχει εσωτερική πληροφόρηση για 28 προοδευτικές αλληλέγγυες πόλεις, καθώς και τις στρατηγικές τους για να υποδεχθούν μετανάστες και πρόσφυγες σε δέκα ευρωπαϊκές χώρες.

Εκτός από την παρουσίαση της ιστοσελίδας και μεμονωμένα παραδείγματα επιτυχημένων μεταναστευτικών πολιτικών, πρόκειται να γίνει και μια συζήτηση για την πολιτική νοηματοδότησή τους.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν εργαστήρια για δημοτικούς υπαλλήλους, πολιτικούς της τοπική αυτοδιοίκησης και την κοινωνία των πολιτών ώστε να βρεθούν τρόποι για να επιτύχουμε μια δημοτική πολιτική που να βασίζεται στην αλληλεγγύη.

Ανάμεσα στους ομιλητές θα είναι και ο Tareq Alaows (ακτιβιστής του Seebrücke), η Ana Lisa Boni (Γενική Γραμματέας του δικτύου πόλεων EUROCITIES), η Katja Dörner (Δήμαρχος της Βόννης), η Barbara Oomen (επικεφαλής του πρότζεκτ Cities of Refuge)

και η Mireille Alphonse (Αντιδήμαρχος του Μοντρέιγ).

Η εκδήλωση θα γίνει μέσω Zoom. Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου, 11 π.μ. – 2 μ.μ.

Πατήστε εδώ για να εγγραφείτε:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_64YqBYaPQkWvLWdDHLVSHg

Η ιστοσελίδα Moving Cities θα είναι διαθέσιμη από τις 21.10.2021 στη διεύθυνση www.moving-cities.eu.

icon-eye