16-25
Μαϊου
Φουαγιέ Θεάτρου της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ), Πειραιώς 256, Αγ. Ι. Ρέντης – Τ.Κ. 18233

Τα καινούργια ρούχα της Ρόζας (ΑΣΚΤ)

Έκθεση για τα 100 χρόνια από τη δολοφονία της

Μετά τη μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση του κόσμου  στην έκθεση "Τα καινούργια ρούχα της Ρόζας" το Παράρτημα Ελλάδας του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ σε συνεργασία με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών επαναλαμβάνουν την έκθεση και σας προσκαλούν στα εγκαίνια την Πέμπτη 16 Μαΐου, στις 7 το απόγευμα.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο χώρο του φουαγιέ του θεάτρου της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών από τις 16 έως και τις 25 Μαΐου.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι:

Έλενα Αντωνοπούλου, Μαρία Βουρβαχάκη, Ελπίδα Βουτσά, Ευγενία Γαλανοπούλου, Έλλη Εμπεδοκλή, Ελένη Ζούμπα, Νεκτάριος Θεοδώνης, Γωγώ Ιερομονάχου, Βασιλική Κούκου, Έλενα Κυρκιλή, Γιώργος Κωτσάκος, Μαρία Κώτσου, Δημήτρης Λιανός, Γιάννης Λιαρμακόπουλος, Julia Maria Makoschitz, Κώστας Μαργαρίτης, Βλαδίμηρος Μητρόπουλος, Σταυρούλα Μιχαλοπούλου, Αγγελική Μουράτη, Γιώργος Μπράντζος, Νικολέτα Παπακωνσταντίνου, Διονύσης Παππάς, Δημήτρης Πετρολέκας, Κατερίνα Σάρρα, Χριστίνα Σύλβια Σημαντήρα, Στράτης Σταματάκος, Βίκη Tσάκαλη, Μαλβίνα Τσιώρα.

Τα κείμενα της έκθεσης επιμελήθηκαν οι:

Γιάννης Καραδήμας, Νικόλαος Κατσιβελάκης, Άλκηστις Μαρία Κοντοπούλου, Ειρήνη Χρυσάνθη, Σοφία Χρυσαφοπούλου.

Τα καινούργια ρούχα της Ρόζας

16.- 25.5.2019

Tηλ.: (+30) 210 4801315

Ωράριο: 12:00 – 20:00

Η έκθεση διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον κοσμήτορα της ΑΣΚΤ και καθηγητή του Α΄ Εργαστηρίου Ζωγραφικής, Άγγελο Αντωνόπουλο, και την Άντα Διάλλα αναπληρώτρια καθηγήτρια Ευρωπαϊκής Ιστορίας στο Τμήμα Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης. Στην υλοποίηση βοήθησαν η Ντίντα Παπαλεξάνδρου και η Αθηνά Παπανικολάου.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Παράρτημα Ελλάδας
Καλλιδρομίου 17, 10680 Αθήνα
Γραφείο Βρυξελλών
Ave. Michel-Ange 11
B-1000 Brussels, Belgium
www.rosalux.eu
Κεντρικά Γραφεία στο Βερολίνο
Franz-Mehring-Platz 1, DE-10243, Berlin
www.rosalux.de