από 20
Οκτωβρίου 2014
Αθήνα, Γραφείο ΙΡΛ

Να διαβάσουμε το Κεφάλαιο!

[Παρακαλούμε μην στέλνετε άλλες αιτήσεις για συμμετοχή στα σεμινάρια, γιατί οι 30 θέσεις έχουν υπερκαλυφθεί. Όσες και όσοι, με κριτήριο την ημερομηνία αποστολής του e-mail, μπορούν να συμμετέχουν στα σεμινάρια θα ειδοποιηθούν ξεχωριστά. Για τις υπόλοιπες και τους υπόλοιπους θα προσπαθήσουμε να οργανώσουμε καινούργιο κύκλο σεμιναρίων αρχές της επόμενης χρονιάς. Ευχαριστούμε για τη μεγάλη συμμετοχή σας!]
 
Το Παράρτημα Ελλάδας του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ οργανώνει, για τρίτη φορά, καινούργιο κύκλο σεμιναρίων ανάγνωσης του Κεφαλαίου του Μαρξ. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλες και όλους που ενδιαφέρονται να διαβάσουν απ' την αρχή και να κατανοήσουν σε βάθος το θεμελιώδες αυτό έργο. Η διαδικασία θα είναι ανάγνωση του κειμένου από τις συμμετέχουσες και τους συμμετέχοντες και συζήτηση. Την ομάδα διεύθυνσης του σεμιναρίου αποτελούν ο Γεράσιμος Κουζέλης, ο Σπύρος Λαπατσιώρας, ο  Γιάννης Μηλιός και ο Θόδωρος Παρασκευόπουλος.
Για δηλώσεις συμμετοχής, στείλτε e-mail στο [email protected] έως τις 14 Οκτωβρίου.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς δεν μπορούν να συμμετέχουν περισσότερα από 30 άτομα.
 
Τα σεμινάρια είναι δωρεάν. Θα γίνονται κάθε Δευτέρα απόγευμα, στο γραφείο του Ιδρύματος (Καλλιδρομίου 17, Εξάρχεια, 2ος όροφος) και θα αρχίσουν στις 20 Οκτωβρίου. Ο πρώτος αυτός κύκλος περιλαμβάνει 8-9 συναντήσεις, έως τις 15 Δεκεμβρίου.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Παράρτημα Ελλάδας
Καλλιδρομίου 17, 10680 Αθήνα
Γραφείο Βρυξελλών
Ave. Michel-Ange 11
B-1000 Brussels, Belgium
www.rosalux.eu
Κεντρικά Γραφεία στο Βερολίνο
Franz-Mehring-Platz 1, DE-10243, Berlin
www.rosalux.de