από 24
Φεβρουαρίου 2014
Αθήνα, Γραφείο ΙΡΛ

Να διαβάσουμε το Κεφάλαιο!

[Παρακαλούμε μην στέλνετε άλλες αιτήσεις για συμμετοχή στα σεμινάρια, γιατί οι 30 θέσεις έχουν υπερκαλυφθεί. Όσες και όσοι, με κριτήριο την ημερομηνία αποστολής του e-mail, μπορούν να συμμετέχουν στα σεμινάρια θα ειδοποιηθούν ξεχωριστά. Για τις υπόλοιπες και τους υπόλοιπους θα προσπαθήσουμε να οργανώσουμε καινούργιο κύκλο σεμιναρίων το φθινόπωρο. Ευχαριστούμε για τη μεγάλη συμμετοχή σας!]

Το Παράρτημα Ελλάδας του Ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ οργανώνει σεμινάρια ανάγνωσης του Κεφαλαίου του Μαρξ. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όλες και όλους που ενδιαφέρονται να διαβάσουν και να κατανοήσουν σε βάθος το θεμελιώδες αυτό έργο. Η διαδικασία θα είναι ανάγνωση του κειμένου από τις συμμετέχουσες και τους συμμετέχοντες και συζήτηση. Την ομάδα διεύθυνσης του σεμιναρίου αποτελούν οι Γεράσιμος Κουζέλης, Σπύρος Λαπατσιώρας, Γιάννης Μηλιός και Θόδωρος Παρασκευόπουλος.

Τα σεμινάρια είναι δωρεάν. Θα γίνονται κάθε Δευτέρα, 7-9 το απόγευμα, στο γραφείο του Ιδρύματος (Καλλιδρομίου 17, Εξάρχεια, 2ος όροφος) και θα αρχίσουν στις 24 Φεβρουαρίου.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Παράρτημα Ελλάδας
Καλλιδρομίου 17, 10680 Αθήνα
Γραφείο Βρυξελλών
Ave. Michel-Ange 11
B-1000 Brussels, Belgium
www.rosalux.eu
Κεντρικά Γραφεία στο Βερολίνο
Franz-Mehring-Platz 1, DE-10243, Berlin
www.rosalux.de